Raw man intensiv träning

"Raw man är en kurs för att hitta sitt syfte i livet. Lever du din fulla potentiel eller har ditt liv stagnerat? Är du redo för nästa steg i ditt liv? Längtar du efter inspiration och utmaningar? Få hälsan, energin och motivationen… För att spränga dina egna gränser! Bli coachad att nå dina mål inom inom arbete pengar, sex och hälsa! Bli självsäker och trygg med kvinnor lär dig att skapa och bibehålla attraktion Bli en bättre och närvarande älskare Du får ärlig och rak feedback Genom att vara sårbar växer du som människa När dina blockeringar släpper blir du fri"

www.therawman.se

 

FILMEN

"The Raw Man"

Idén och målet är att skriva ett potentiellt långfilmsmanus. Men jag vill att man börjar med en pitch/pilot för att sedan söka utvecklingsstöd tillsammans med ett produktionsbolag. Filmen skall handla om en man, Göran, 35, som känner att han inte har något syfte i livet. Han lever inte sin fulla potential, och han känner att hans liv har stagnerat. Göran är knappast redo för nästa steg i sitt liv och han söker inte inspiration eller utmaningar. Han har heller ingen god hälsa. Han har dålig energi och ständigt trött och han har absolut ingen motivation till att förändra något i sitt liv. Andra skulle troligtvis säga att han trivs med det han har. Men det gör han inte. Göran arbetar som en bankman, på en stor bank i New York eller London, men har misskött att söka nytt visum, vilket gör att han måste flytta tillbaka till Stockholm. Han blir tvingad att flytta hem till Stockholm och sina föräldrar som han måste bo hos, eftersom Sanna, hans ex hyr lägenheten tillsammans med sin macho-pojkvän Arash som Göran hjärtligt avskyr. Sanna är en snäll människa som inte vill en ända själ ont. Hon är egentligen fruktansvärt förälskad i Göran och håller deras relation vid liv. Arash arbetar som designer. Sanna har Arash som ett substitut eftersom hon tycker att Göran borde ta sig i kragen och ta tag i sitt liv, annars skulle hon nog helst dumpat Arash som är alldeles för macho och vältränad, och satsa på Göran istället. Sanna vill skaffa familj, men Arash vill festa, resa och liva livet. Han är inte redo att bilda familj vilket får sanna att rannsaka sig själv - Var är hon på väg i livet? Sanna jobbar som flygvärdinna på BRA.

Görans föräldrar bor på höga kusten i bohuslän eller Umeå. Sammanfattningsvis var barndomen karg och ensam. Hans pappa dog när Göran var 15 år gammal och modern var hemma och tog hand om honom. Göran är mammas gosse. Visst har han några vänner, men Göran känner sig lite övergiven ändå. Han har inte heller haft en relation sedan gymnasiet och har utvecklat en tendens att bli väldigt otrygg och beter sig märkligt i närvaro av kvinnor. I gymnasiet var han i hop 3 år med Sanna - hon som hyr hans lägenhet. Hans livs kärlek. Han kan inte släppa henne. Så fort en attraktion har uppstått i det förflutna har Göran flytt fältet. Han kanske inte vågar helt enkelt eller förstår han inte att hon vill ha honom?
Göran har svårt för att ta kritig. Han vill helst undvika konflikter. Göran har också svårt för att visa känslor - han är rätt ofri - och har kraftiga mentala och kanske fysiska blockeringar.

En dag bestämmer sig Göran för att söka ett jobb. Han känner att han vill göra något. Han söker sig till en välgörenhetsorganisation; "Världens Läkare eller "Médecin du monde". Han får jobb som värvare där och trivs bra i teamet som han jobbar med. En dag stöter han på en spåkvinna som han lyckas värva och som skänker en tredjedel av sin förmögenhet till organisationen. Hon visar sig vara enormt förmögen eftersom hon i sitt tidigare liv varit gift med en arabisk shejk. När han dog fick hon ett stort arv som hon nu vill göra sig av med. Efter att hon fått organisationen att förstå att "Det var Göran som fick mig att öppna ögonen för de behövande" blir det enorm mediepådrag. Göran hamnar alla möjliga tidningar tillsammans med spåkvinnan Tara Al Fakhir Linderoth. Ingen tror sina ögon. I ett nyhetsklipp berättar hon köpt ett system ett system som mailar ut olika donationer till slumpmässigt utvalda personer, men att det varit totalt misslyckat eftersom alla tror att det är ett bedrägeri. Hon sitter på så mycket pengar att man vet inte vad man skall göra med det.

Nåväl, under en seans som hon erbjuder Göran se in i framtiden. Han får då upp en scen i huvudet där ett gäng män befinner sig i skogen och skriker. Sedan kommer hans pappa, kramar om honom hårt och säger att

 

Samlade Artiklar om fenomenet.

 
 

Referenspersoner:

David Fuller (UK) 

Herman Ottosson

Anna Eklöf      0708-731 847      eklofanna75@gmail.com

 
Alexander Bard has written three books on the Internet revolution, collectively known as The Futurica Trilogy, together with media theorist Jan Söderqvist.[3] Their first collaboration The Netocrats was originally released in Swedish in 2000, became available in English in 2003, and has since been translated to a further 16 languages with total worldwide sales exceeding 340,000 copies.
Alexander Bard lämnar nu offentligheten helt för ett tag, för att göra något radikalt annorlunda. I en unik intervju har Mattias Ribbing Podcast/Videopod har som enda media fått tillstånd att filma på den platsen där Alexander och andra bygger ett svenskt Burning Man.

Facebookgrupper:

Synteisterna - Forumet för religiösa ateister

 

David Deida

www.deida.info

David Deida, född David Greenberg 1958, är en sex- och relationsguru som skrivit flera bästsäljande böcker.

Han talar om tre stadier i relationer:

  1. Beroende - Relationen är som ett 1950-talsförhållande när kvinnan behövde mannen för sin försörjning och mannen behövde kvinnan för att ta hand om barn och hem. Mannen är macho och kvinnan är undergiven. Enligt Deida är detta den lägsta nivån, eftersom ens relation bygger på beroendeställningar.
  2. 50-50 - Skillnaden mellan kvinnligt och manligt upplöses som på 1970-talet. Var och en är femtio procent kvinna, femtio procent man. Både mannen och kvinnan står på egna ben och klarar sig på egen hand, vilket är ett framsteg från beroendestadiet enligt Deida, som dock tillägger att den polaritet mellan manligt och kvinnligt som ger energi åt förhållanden är nästintill utplånad när allt ska vara lika.
  3. Tredje stadiet - Relationen bygger på att bägge får sina essenser berikade genom polariteten i förhållandet. Den som har kvinnlig sexuell essens ger strålande livsenergi och den som har manlig sexuell essens ger en intensiv närvaro.

Deida kopplar också samman sexualitet och andlighet på ett frispråkigt sätt.

Källa:  https://sv.wikipedia.org/wiki/David_Deida

 

Tusen tack till Anna Eklöf som hjälpt mig samla ihop matrealet.